Christmas party

Christmas Party

Het zijn bizarre tijden. Tijden waarin we de verbinding met elkaar moeten missen.
Zeker tegen het eind van het jaar wanneer in het normale leven de kerst- en nieuwjaarsvieringen eraan komen. 

Terwijl het voor ons allemaal juist nu zo nodig is om weer verbinding met elkaar te voelen, ziet het er naar uit dat feest vieren zoals we gewend zijn, er niet meer in zit dit jaar. Samen zijn, dansen, zingen, de champagneglazen laten klinken, wat zullen we het missen. Niet alleen thuis met onze vrienden en familie, maar ook op het werk met onze collega’s. 

Maar wat… als we daar tóch een beetje iets aan kunnen doen? Jouw medewerkers toch dat gevoel te geven samen een feest te beleven. Met muziek, verhalen, optredens, spelletjes. We brengen artiesten bij elkaar met als bijkomend voordeel dat we ook hen hiermee steunen. En  we brengen jouw collega’s bij elkaar, virtueel natuurlijk, maar wel zo samen mogelijk. Interactief. 

Vind jij de verbinding met je medewerkers nu ook belangrijker dan ooit?
Samen met Xander de Buisonjé, presenteert Crossmark ‘Xanders Xmas Party.’  Of New Year natuurlijk.

Het Concept

De Christmas party is een interactief livestream programma dat naar wens kan worden samengesteld uit ons gevarieerde menu. Het menu bestaat uit standaard en/of customized content blokken, zoals bijvoorbeeld optredens van Xander en andere artiesten, het kerstverhaal door een cabaretier, een wetenschappelijke lezing over gedrag en geluk, een bingo, een op maat gemaakte openingsfilm en een interview met de CEO.

Medewerkers kunnen via groep videocalls en chats live deelnemen: verzoeknummers indienen, meespelen met spellen, quizes en polls, ingeschakeld worden in de uitzending, vragen stellen, etc.

We verbinden hiermee iedereen in de organisatie en vieren samen een feestje!

photo-1591467639009-9d018f445f5a

Borrelbox

Ook op zoek naar de ideale invulling voor de Christmas Show.
Wil je samen met jouw mensen proosten op de prestaties die jullie als team behaald hebben? Go for the box! Samen proosten, lachen, feesten, zingen en vooral: verbinden. De box bevat bijvoorbeeld een hapje en een drankje, feestgadgets, een mondkapje
(voor de quiz) en nog veel meer om de Livestream Christmas Party feestelijk
samen te vieren.
Cheers! 

svg-image

Samen een show maken?

Machella van den Eerenbeemt
070 301 9851
machella@crossmarkpictures.com

Conny Bens
06 53751396
conny@benzagency.nl

Mede mogelijk gemaakt door

Crossmark_white
portrait
Logo-Bizon-on-Stage